Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.02.28. 14:44 R i c s i

Brian Lee: vissza a Bingoba!

„Ottawa Senators rookie Brian Lee learned a lesson in discipline Thursday night.”

Brian Lee butaságába került a San José elleni meccs. A fiatal hátvéd egy 2 perces kiállítás után annyira csúnyán beszólt a bírónak ezért + 2 perc kiállítást kapott. Mondanom sem kell a Sharks a 4 perc alatt 2 gólt és ütött ezzel megfordítva a mérkőzést


Brian Lee a fiatal bekk az előszezonban mutatkozott be a nagycsapatban. A klub még a 2005-ös drafton választotta ki az első körben. Lee az elvártak szerint fejlődött idén érett meg az NHL-re vagy legalább is azt hitték a szakemberek. A előszezonban jó teljesítmény nyújtott, de ezzel nem verekedte be magát a csapatba. A farmcsapatban viszont csapata legjobb volt így érdemes volt neki adni egy lehetőséget a nagyoknál. Ennek Schubert látta kárát, aki azóta sem tudott bekerülni a csapatba. Lee miután feljött a nagycsapatba a Cseh bekkel Kubával alkottak egy párt. Nem játszottak rosszul, de Lee sokszor hibázott fontos helyzetekben. Ezt még mindenki lenyelte, mert senki sem parádézott a védelemben. De a tegnap történtek már nem tetszett a vezetőségnek. Egyértelműen rajta ment el a mérkőzés a buta sportszerűtlen magatartásán. Most valószínűleg pár meccsre visszatér a farmcsapatba, hogy ott „bűnhődjön”. Reméljük Lee sokat tanul az esetből és ha visszatér a Sensbe akkor a legjobb  formáját mutatja.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása