Twitter - Friss hírek

Schedule

2010.01.20. 20:31 R i c s i

Mi történik Ottawában???

A csapat 5 vereséget számlált zsinórban, majd mintha kicserélték volna a csapatot 4 győzelem jött zsinórban. Na de mi lehet a hullámvölgyek oka?

Kapusok próbléma:
Lassan már azt hihetjük hogy bármilyen név jön ide az nem tud kiemelkedőt nyújtani. Ugye megszereztük LeClaire-t a rendkívül tehetségesnek tartott ex-columbusit. Hát év elején még csak-csak elfogadtuk a játékát, mert ugye mégis rendkivül hosszú ideig volt sérült és új közeg stb.. Utána már kezdett egyre gyengébben játszani, de jött ismét a sérülése amivel több mint egy hónapra dőlt ki.Miután visszatért ismét megkapta a kezdő poziciíót annak ellenére hogy Elliott remekelt és 12 meccset lehúzott zsinórban. A visszatérése után sem volt az igazi, de ismét megsérült. A sérülések történését nem is érdemes megemlíteni mert olyan Lökleres. Elliott is összeszedett egy kis influenzát, így már kénytelen volt Mike Brodeur beugrani. Nem is akárhogy ugrott be: élete 2. meccsén SO szerzett. Majd  a következőn is lehetőséget kapott és ott is 93% körül zárt. De Elliott visszatért és nem is akár hogy a Boston és a Chicago ellen is parádézott. Úgy hogy most végül valahol itt állunk. Egy biztos ha a kapusain elfogadható teljesítményt nyújtanak simán hozzuk a meccset:
Statok:

LeClaire: 26 GP .890, 3.07 GAA
Elliott: 28 GP .899, 2.76 GAA
M. Brodeur: 3 GP .966 1.00 GAA


Sérültek:
A sérülések már szezon eleje sújtanak minket folyamatosan. LeClaire folyamatosan sérülésekkel szenved. Alfredsson-t sem kímélik az ellenfelek, pedig aztán őt lenne a fontos megvédeni. Spezza pótolható, de mégis fontos láncszem azért 2 hónapos sérülése érzékenyen érint minket.Kuba folyamatosan kisebb sérülésekkel küzd, de lassan már kezd kikászálódni belőle. Michalek a Bestia sérülése pedig a csapat harcosságában látszik meg. A komplett első sor hiányát eleinte nehezen viseltük de szépen lassan sikerült pótolni őket. Alfredsson visszatérése viszont új lendületet adott a csapatnak és az ő vezetésével nem nagyon tudtak minket megállítani az elmúlt héten.

Újoncok:
A sérülések miatt sokan játszhattak csapatban idén, de 3 ember kivételével nem sokan tudtak maradandót alkotni. Brodeurről ugye már beszéltem ő fantasztikus. Erik Karlsson a 2008-as 1/13-as is szépen fejlődik, de még egyértelműen nem NHL kész játékos. Nem is értem miért kap ennyi lehetőséget, amikor a farmcsapatban ott van Lee aki idősebb és tapasztaltabb a svédnél. Regin a dánok nagy reménysége viszont nagyon szépen fejlődik. A srác igazi reménység lehet a csapat számára. Nagyon jól centerezik bárkinek és hajt. Abszolút a csapatba való és remélem kap majd egy hosszútávú szerződést.

Special Teams:
Nagyon fontos szerepe van a csapat hullámzó teljesítményében. Az emberhátrányos védekezés nálam rendben van a ligába a 9. Volt első is de ha a 10ben van akkor az korrekt. Az emberelőny viszont botrányos. A liga utolsó helyén szerénykedik. Földöntúli csoda, hogy ilyen teljesítménnyel rájátszást érő helyen állunk. Kuba tavaly remekelt PP-ben és idén szinte semmit nem mutat, igaz sokat volt sérült. Picard is biztatóan lövöldözte a gólokat, de mára már nem nagyon mutat semmit.

Összegezve:
Ez a felemás, hullámzó teljesítmény is kényelmesen elég lehet a rájátszásban való szereplésre ha 10 meccsenként tudunk hozni 5-6 meccset akkor begyalogolunk az egyébként szoros keleten is. Ha a specális egységek fejlődnek és a kapusok teljesítménye is fejlődik akkor tényleg nem lehet baj.

Nézzétek továbbra is az oldalt és olvassátok a twitter... próbálok minél többet írni.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása