Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.09.20. 15:57 R i c s i

Megvan az első, nem is akárhogy!

„Mike Fisher had a hat trick and Alex Kovalev had a goal and an assist in his first game against Montreal, leading the Ottawa Senators to a 6-1 preseason win over the Canadiens on Saturday night.”


A meccs elején a vendég Montreal 3 emberelőnyt is kihagyott ami meg is bosszulta magát, hiszen az ex-montreali Kovalev emberhátrányos gólt szerzett. Ezután jött Spacek gólja amivel a Montrealiak kiegyenlítették a meccset. A hazaiak első emberelőnyét Mike Fisher értékesítette. Az első harmad 2-1-es Senators vezetéssel fejeződött be.

A 2. harmad sem volt éppen unalmas. 1 perc sem telt el mikor a Senatorok kettőre növelték az előnyüket. Ezúttal Peter Regin volt eredményes. Ez a gól kicsit lelassította a játékot. Egyik csapat sem tudta igazán ráerőltettni az akaratát a másikra. A harmad végén Mike Fisher ismét betalált. A Hazai csapat gyönyörűen keretbe foglalva a második játékrészt ismét 2 góllal növelte az előnyét.

Az utolsó játékrészre lényegében úgy jöttek ki a játékosok, hogy a meccs nagyon eldőlni látszik. A Montrealiak kapust cseréltek. Noha Carey Price pocsék formában védett, a kapus csere már a meccs előtt meg volt beszélve. Cedric Desjardins védte a vendégek ketrecét a záró harmadban. Kevés sikerrel. A hetedik percben Fisher meglőtte a 3. gólját, ezzel a góllal végképp eldöntötte a meccset. A meccs végén hogy Desjardins statisztikái se legyen jók Josh Hennessy bealította a végeredményt csapat hatodik góljával.

Fantasztikus este Ottawában. Egy mondattal így lehetne legjobban összefoglalni a tegnapi történéseket. Mike Fisher mesterhármast (3G+1A) szerzett, Nick Foligno 4 pontos estét tartott (4A). A Regin- Fisher – Foligno sor összesen  11 pontot termelt. Az első sor Cheechooval, Kovaleval és Shannonal nagyon gyenge teljesítményt nyújtott. A védelemre panasz nem lehetett, mint ahogy Pascal LeClaire teljesítményére sem. Az új kapus első teljes meccsét védte a csapatban. Egy gólt kapott és 22szer védett.

Mint látjátok Designban megújult picit az oldal. Új logo és új kiegészítő elemek kerültek az oldalra. Köszönöm a segítséget p@leenak, aki habsblog szerkesztője. Elhelyeztem jobb oldalt felül 1 meccsösszefoglaló fület is.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása