Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.12.01. 13:49 R i c s i

November:

A csapat ismét eredményes hónapot produkált. Továbbra is rájátszás érő helyen állunk. A mutató 7-3-2 ami ha a csapatokat is nézzük kik ellen, nagyon biztató. Az előző írásban azt írtam, hogy ez a hónap lesz a vízválasztó, hát ezt eltolnám még 1 hónappal :)


Kapusok:

LeClaire: Egész jól ment neki novemberben átlag .920% körül védett. A csapat is hozta vele amit kellett, egészen addig amíg a Washington elleni meccsen a kispad mellett álva arcon nem ütötte a korong. Az első diagnózis szerint 1 hónap volt az idő amennyit ki kell hagynia. Őt Ottawában is kerüli a szerencse.
Elliott: Novemberben 7 meccse volt Briannek. A csapat vele és robogott tovább. A 6 meccsen kilenc pontot hozott a csapatnak. Fantasztikus teljesítményt nyújtott.


Védők:

Kuba: Nagyon hullámzó volt tőle ez a hónap. Voltak olyan meccsei mikor -3-al zárt, de meg kell említeni a Caps elleni meccsét is amikor 4 ponttal jött le a pályáról.
Campoli: Számomra az örök rejtély miért hozta ide Murray. Semmi olyat nem nyújt ami kiemelkedő lenne, máshol már rég 7. védő szerepben lenne.
Lee: Kezdeti újonc hibák után észrevehető a fejlődés és a fegyelem a játékán. Nagyon bíztatóan játszott és én személy szerint sokat kritizáltam, de megszerettem.
Karlsson: Lee kárára játszott újra az NHLben. Nem éreztem jobbnak az előbb említett srácnál, sőt nála elég sok gyerekes hiba van.
Volchenkov: Az orosz medve a november nagy részét a sérült könyöke gyógyításának szentelte.
Phillips: Lehetett látni rajta, hogy végre vezére is tud lenni a csapatának.
Picard: Szezon elején rendkivül gyenge volt, ám azóta stabilabb lett a játéka és PP-be nagyon hasznos
Carkner: Ő rajta továbbra is csak csodálkozni lehet. Hogy nem fedezte fel 9 évig senki. Sok-sok AHL szezon után nagyon hasznos a csapat számára. Már nincs annyi bunyója sem.


Csatárok
:
Fisher: Olimpia formában a center. A liga legtöbb győztes gólját szerezte és rendkívül otthonosan érzi magát Kovalevék mellett
Kelly: A főként védekezésről ismert Kelly, hozza a tőle elvártakat. A Pens ellen 2 pontos meccse kiemelkedik a meccsei közül.
Alfredsson: A kapitány is a tőle megszokott hatalmas munkaerejével dolgozik a csapatért. A csapat házi pont királya nem mellesleg
Spezza: Nagyon alul teljesít. Volt olyan periódusa mikor 6 meccsen keresztül pontot sem szerzett. Nem véletlenül volt 2 meccsre száműzve a 2. sorba.
Michalek: A bestia továbbra is tartja formáját. Szinte hibátlanul végzi a dolgát és szinte hibátlanul helyettesíti Heatley-t.
Cheechoo: Ő róla megint no comment. Nagy nulla a teljesítménye.
Kovalev: Az öreg Kovy is kezdi össze szedni magát, csak sajnos ez is túl messze van a tőle elfogadható teljesítménytől.
Ruutu: Ruutu-t is régen láttuk ilyen fegyelmezettnek. Nem követ el buta szabálytalanságokat és hasznos tagjaa csapatnak.
Donovan: Súlyos sérülést szenvedett a Pingvinek ellen. Köszönjük Cooke. Lehet többet már nem látjuk a csapatban, de reménykedünk.
Neil: Ő is hozta a tőle elvártat, amíg egy úgynevezett Peters le nem sérítette. Mostanában fog valamikor visszatérni.
Regin: A szezon eleji jó forma már a múlté. Kicsit beleszürkült a mezőnybe.
Foligno: Elég kevés a tőle mutatott produkció.  Egy mérkőzést a leláton is figyelhetett emiatt.

Decemberre: folytatni kell a jó szériát. Otthon továbbra is az összes pontot megszerezni. Idegenben pedig javulni, de ott nagyon sokat.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása