Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.05.12. 17:06 R i c s i

Fisher az olimpián?

Mint beszámoltam róla a kanadai válogatott elbukta a világbajnokság döntőjét Oroszország ellen 2-1-re. Mike Fisher azonban mégis boldogan tért haza szülőhazájába. A vb-n mutatott játékával meg van elégedve és reméli, hogy a 2010-es Olimpiai játékokon újra magára öltheti a címeres mezt. „Ha tudom tartani a formám elfognak hívni az olimpiára” – mondta. „Továbbra is keményen dolgozok. Sok jó játékos van aki ott akar lenni és keményen dolgozik .Én ott szeretnék lenni mindenképp” – folytatta a 28 éves center aki a napokban ünnepli majd a 29. születésnapját. Fishernek elég kemény szezonja volt Ottawában a csapat nem igazán remekelt Fisher is elég halovány teljesítményt nyújtott. 78 mérkőzést játszott és 32 pontot jegyzet, ami azért egy második soros centertől elég szerény termés. A világbajnokságon viszont a kanadai csapat legjobbjai közé tartozott. Sokszor fontos pillanatokban tudott újat húzni a „tarsolyból” és rengeteg gólpasszal ajándékozta meg játszótársait. Hogy tényleg van-e valós esélye arra hogy Steve Yzerman a kanadai Olimpiai válogatott GM beválogassa a csapatban az talán csak a következő szezonban derül ki, de ha a következő szezonra is áttudja menteni a VB-n mutatott formáját akkor nem csak a Sens végez előkelő helyen, hanem a Team Canada is rengeteget erősödik.

 

1 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjödin 2009.05.12. 17:42:33

Gratula a cikkhez, Ricsi!

Kanada valamennyi meccsét láttam a vébén, s bár Fish rendkívül szimpatikus játékos, a középső harmadbeli elhárító, brusztcsatár posztján attól tartok, Steve Y talál nála jobbakat. Ne legyen igazam:)
süti beállítások módosítása