Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.02.24. 20:36 R i c s i

Hurrikán veszély

Hosszú 8 meccses hazai széria veszi ma kezdetét a Carolina Hurricanes ellen.  Az utolsó 3 meccsen vereséget szenvedtünk ám mégis bizakodva várja a csapat a meccset. A remény még él, addig a csapat küzd. A hétvégi Montreali kirándulás után kipihenve fogadhatjuk a Carolinát.

A kapuban Auld kezd ma! Elliott az utolsó meccseken gyengébb teljesítményt nyújt, amíg „vetélytársa”  Auld jó formában véd. Elliottot az utolsó meccseken 2szer is le kellett cserélni 3 gyors kapott gól után. Elliott morálja leesett, de nem kell félni hamar visszanyeri újra a legjobb formáját.



Comrie és Campoli is helyet kap ma a csapatban. Comrie a 2. sorban fog játsznai még Campoli a 3. bekk párban foglal helyet Smithel.

 
Kezdőcsapat:

Heatley - Spezza - Alfredsson
Shannon - Fisher - Comrie
Vermette - Kelly - Foligno
Ruutu - Winchester - Donovan

Phillips - Volchenkov
Kuba - Lee
Campoli - Smith

Auld
Elliott

Mérkőzés élőben nézhető itt
.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása