Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.12.06. 17:31 R i c s i

Spezza és Heatley vs. Crosby, Malkin!

Újra összecsapunk a Pensel. Húú már picit várom, hiszen Stockholmban is jó meccset játszottunk egymással. Tavalyi Playoffot pedig már kitöröltem az adatbázisomból (4-0). Lehet vereség lesz sőt ennek van nagyobb valószínűsége, de a Pittsburgtől kikapni sosem szégyen. Na de azért jó lenne nyerni. Auld nagy formában van mostanában és Stockholmban is ő nyerte meg nekünk a meccset. Crosby és Malkint meg "ütni kell". A pontlista első két helyén álló csatára nem kis fejfájást okozhat a hvédőinknek. De ha ma is nagy kedvel fog játszani Spezza és Heatley akkor nem lehet nagy gond. Picit parázok a meccstől nehogy sokat kapjunk....

Meg kéne tartani az Atlanta elleni formát. Mondjuk zongorázni lehet a 2 csapat közti különbséget, de akkor is.
Na srácok itt most üzennék: Akinek megvan az MSN címe az jöjjön msnre. Meg kéne próbálni msn konferencia beszélgetésben nyomni egy közös meccsnézést, biztos frankó lenne.... szóval gyertek msnre olyan 8 körül.
Aki akar jönni az keressen ezen az msn címen: kapus.richard@gmail.com

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása