Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.11.25. 16:51 R i c s i

Gerber a pácban

Tavaly még első számú kapus volt Emery előtt, idén már csak a padot koptatja. Igen ez Martin Gerber utolsó 2 éve összefoglalva.

A svájci kapus a szezont kényelmesen hátradőlve biztos  No. 1 kapusként várta.  De lett egy erős riválisa Alex Auld személyében. Méghozzá annyira erős rivális lett, hogy Gerbernek esélye sincs visszakerülnie a csapatba. A kapus minden alkalommal keményen edz és várja a bevetést.

Auld az utolsó 7 meccsen kezdő volt és kitűnően védett. Igaz ami igaz a 7 meccsből 6-ot elvesztettünk, de erről nem ő tehetett. Auld talán az idei év legnagyobb fogása volt, hiszen 2 évre 2 millió $ keres, míg Gerber csak ebben az évben 3,75 milliót.


Auld jelenleg a statisztikák alapján a 8. legjobb védési százalékkal büszkélkedhet (0.926%). Ha megnézzük hozzá Gerber .898-as százalékát, hát igen ezért véd Auld. Gerber idei szezonban valahogy nem halmozta a győzelmeket a csapattal Auldal ellentétben. Gerber mindössze egy Phoenix elleni meccsen távozott győztes kapusként a pályáról. Auld pedig már 6 győzelemmel a háta mögött "henceg" Gerbernek.

Szóval kapus poszton nem állunk rosszul már csak a támadóknak kell összeszedniük magukat.

3 komment

Címkék: auld gerber


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legionarius 2008.11.25. 20:29:44

Nem állunk rosszul? Hát azt hiszed minden meccsen Auld védhet? Még Brody sem tudja ezt megcsinálni.

Ricsi 2008.11.25. 20:40:25

pár meccsre jó lesz Gerber.....
süti beállítások módosítása