Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.11.24. 19:54 R i c s i

Fisher és Shannon újra a jégen

"Mike Fisher (térd) és Ryan Shannon (agyrázkódás) felépült sérüléséből és a csütörtöki meccsen már bevethető állapotban lesznek."

Na végre, ez már nem ártott. Fú de sokan vagyunk a keretbe így hirtelen. Csak nézzük meg hányan vannak akiket bevetettünk és jó teljesítményt nyújtottak. Shannonak csak egy meccse volt aztán lesérült. Szerintem ő nem is marad fent a nagycsapatnál. Zubov nagyon jó teljesítményt nyújt nekem tetszik a játéka, de ő talán addig maradhat fent amíg Neil fel nem épül. Bass, ő már többször is bizonyíthatott a csapatban mindig jó volt. Centerre már nincs szükségünk, így valószínűleg ő mehet vissza a bingóba.

Van még egy nagy kérdés: Schubert. A német védő egyszerűen nem fér be a csapatba, se védőként sem támadóként. Felröppentek esetleges hír hogy a Columbus igényt tart a német szolgálataira. Mit szólnátok egy Schubert+1st pick= Rick Nash :) ott a kommentek várom a véleményt.

4 komment

Címkék: neil bass fisher shannon zubov schubert


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

longbow 2008.11.25. 03:29:18

En ugy tudom Zubov mar vissza is ment a Bingoba.Legalabbis a legutolso meccsen mar jatszott.Most szukseg is van ra ott mert miota felhivtak a sracokat a nagy csapatba azota a babyknek nem megy a jatek.

legionarius 2008.11.25. 13:07:32

Ugye ez a Schubertes cserét ittasan írtad be?

Ricsi 2008.11.25. 13:57:41

ott a 1st pick is ami elég sokat ér

Filip · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2008.11.26. 18:57:02

Nash három 1st pickkel sem ér fel :P
süti beállítások módosítása