Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.08.27. 07:15 R i c s i

Yablonskit a csapatba



A legújabb hiresztelések szerint egyéves two-way szerződést kötöttünk Jeremy Yablonskival. Jeremy az egyik legkülönlegesebb AHL játékos. Hatszoros kanadai boksz bajnok, emelett pedig indult XFS nevű gálán is (eXtreme Figting Series).

Életében csupán 1 NHL meccset játszott eddig azt is a St. Louis Blues színeiben azt is 2004-ben. A sárc élete első meccsén egyből összeakadt Todd Fedorukkal,aki nem tartott sokáig neki (videó). A kialítás után probálta még harcba hívni Donald Brasheart is, de az már nem jött össze neki, hiszen Brasheard nem dobta le a kesztyűt. Ami azért már nagy szó.

Murray valószínűleg lehetőséget fog adni neki, hogy az edzőtáborban bizonyítson.  Méretei is elég imponáloak: 185 cm és 115 kg. Rendkívül hasznos lehet a játéka ha esetleg Neil megsérülne, ami a tavalyi szezonban elég gyakori volt.

Azt hiszem ez a videó mindent elmond a srác verekedő tudásáról:

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása