Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.08.23. 18:04 R i c s i

Miért is csökkent Heatley szerepe?



Már a csapból is az folyik hogy Heatley csak azt hajtogatja hogy az ő szerepe folyamatosan csökkent a csapatnál és hogy egyre kevesebb jég időt kap. Egy kis adatgyűjtés után már össze is lehet hasonlítani hogy Heatley szerepe mennyire csökkent. Értelemszerűen a 2006/2007 szezonnal érdemes összehasonlítani mert ott nyújtott a csapat és a legjobb teljesítményt.

2006/2007:

shift/meccs            23
PK jégidő/meccs      0:45     
PP jégidő/meccs      4:59
egyéb/meccs          15:17
Összes/meccs         21:01


2008/2009:

shift/meccs            22,1
PK jégidő/meccs      0:22    
PP jégidő/meccs      4:05
egyéb/meccs          15:38
Összes/meccs         20:06


Ezen egyértelműen látszik, hogy a jégideje csökkent ám érdemes megjegyezni, hogy így is övé volt a 2. legtöbb jégidő (Alfredsson kapott csak többet). Több jégidőt kapott mint a sor társa Spezza (Érdekes modón Spezza nem kért cserét). Heatley nem sok időt töltött PK-ban sem a pályán ,de pl. itt is többet volt a páylán mint Spezza. A fő játékidő csökkenést egyértelműen Cory Clouston ötlete volt. Clouston taktikája az volt hogy jobban levegye a terhet az első soros játékosokról. Heatley a Hartsburg éra alatt 21 percet töltött a jégen. Clouston éra alatt csupán 18 percet. Nem csak Heatley jégideje csökkent hanem szinte az egész első és második soré.

Nem látom hol csökkent Heatley szerepe a csapatban.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása