Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.06.22. 22:20 R i c s i

Heatley mizéria!

„Heatley asks senators for trade”

Tudom hogy ez nem a legfrissebb hír csak már kezd leülepedni a helyzet és gondoltam kifejtem a véleményemet a témába.
 Dany Heatley a csapat elsőszámú góllövője a napokban az elcserélését kérte. Ez a csapat és a szurkolók számára is meglepő hír volt, sőt talán sokkolta a közvéleményt. Heatley 2007-ben írta alá a 6 évre szóló és „No trade” opciót tartalmazó szerződését. Jelen esetben az opcióval Heatley élhet. Tehát a csapat nem cserélheti el bárhova csak ahova ő akarja.


Heatley problémái a vezető edzővel Cory Cloustonnal vannak. Szerinte túl kevés játékpercet kap, mivel a szezon vége felé az 2. emberelőnyös sorban játszott. Abszolút érthetetlen a problémája, hiszen egy kupa esélyes csapatban sem (ahova szeretne igazolni) garantált, hogy az első PP sorban kap helyet. A nagy kérdés hogy Heatley ha megy, akkor hova és miért cserébe. A csapat jövőjét nagyban befolyásolhatja az elkövetkező nap történései. Murraynek választani kell, hogy vagy feljebb cseréli az amúgy is hízelgő 8. draftcetlit vagy pedig Heatleyért épkézláb NHL érett játékosokat igazol. Rengeteg spekuláció született az elmúlt napokban, ami lehetséges lehet a napokban. Párból csemegéznék:

Heatley for Jack Johnson + Alexander Frolov:
Ezzel a cserével talán mindkét csapat jól járna. Két rendkívül tehetséges játékos érkezne a csapathoz, akik be tudnák tölteni Heatley helyét. Jack Johnson picit problémás játékos, de ez ellen lehet még tenni talán.

Heatley for Phaneuf:
Azt hiszem, ez lenne a világ legnagyobb baromsága. Phaneuf ide hozatala lenne a lehető legnagyobb hülyeség, amit a franchise valaha elkövetett. Rendkívül fölösleges számunkra.

Heatley for Gomez/Drury:
A Rangers neve mindig előkerül ha egy nagy hal van a piacon így most sem hiányozhat a szokásos nevek (Gomez és Drury). Valószínűleg ebből nem lesz semmi, de érdekes elgondolkozni rajta.

Heatley for Gaborik
:
Húú, ezt még a legrosszabb rémálmaimban sem. Gaborik túlságosan sérülékeny és nem lenne jó ha 50 meccsen kellene nélkülözni.

Nagyjából ennyire sikeredett ma. 25.-én mindenképp jelentkezem a draftról szóval érdemes lesz ide nézni. Július elsején pedig indul a Free agent period, amiről megpróbálok a leggyorsabban beszámolni. Szóval nézzetek.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása