Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.05.18. 19:15 R i c s i

Halifaxban kezd jövőre a csapat!

„The Florida Panthers will play host to the Ottawa Senators in Halifax on Tuesday, Sept. 15, 7 p.m. at the Halifax Metro Centre.”

Kezd alakzlni a jövő évi scheudule. Bár a jövő évi alapszakasz meccsek sorsolását még sokára tudjuk meg. Halifaxban kezdeni a Pre-Seasont nagyon hangulatos lesz. Hatalmas a közönség ezt már tavaly a Világbajnokságon is bemutatták. Bár akkor elbukott a Team Canada, de a közönség még utána is ünnepelte a játékosokat. Utoljára a csapat 2006-ban játszott Halifaxban egy barátságos meccset a Toronto ellen amit akkor sikerült 3-2-re behúzni. Szóval jó emlékekkel megyünk vissza játszani. A Florida szerintem verhető lesz, bár addig még vissza van egy off-season, ahol mindkét csapat szeretne erősíteni. Lényeg a lényeg Halifaxban látjuk elöször a csapatot Szeptember 12.-én.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása