Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.05.11. 15:28 R i c s i

Reménység a védelemnek!

„Defenceman Erik Karlsson, the Ottawa Senators' first-round pick in the 2008 entry draft, has signed an entry-level contract with the club.”



Karlsson a tavalyi draft első körös választottunk végre megkötötte első Észak-Amerikai szerződését. Rendkívül tehetséges mindössze 18 éves fiatal svéd bekk a csapat legnagyobb reménysége a jövőre nézve. Az elmúlt 2 idényt a Frölunda Indiansban töltötte szülő hazájában ahol az alapszakaszban 10 pontot jegyzett (5+5), majd a rájátszásban 2 pontot (1+1). Dany Heatley aki jelenleg a kanadai csapattal a svájci világbajnokságon tartozódik a következőket mondta róla:  Ő egy kitűnő támadó felfogású védő, rengeteg fontos helyzetben helytállt és örülök, hogy végre szerződést kötött a csapatunkkal”. A fiatal svéd hátvéd nem kis dolgokat tett már le az asztalra 18 évesen. Az idei Ottawában rendezett Junior világbajnokságon a torna legjobb hátvédje lett, úgy hogy egy csapatban játszott az idei draft legtehetségesebb hátvédjével Victor Hedmannal.  Az idei szezonban még nem kell nagy csodát várnia tőle az ottawai szimpatizánsoknak hiszen Karlsson  még csak 18 éves és nem ártana neki, ha a farmcsapatban lehúzna egy évet a fejlődése érdekében. A fejlődésen kvül a fizikumát is edzenie kell, hiszen a 181 centiméterre mellé csupán 74 kg nyom.

Karlssonról olvashattok még a centerice.hu cikkében. Katt ide! vagy nézzétek meg a videót róla a draftról itt.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása