Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.02.22. 10:51 R i c s i

Deadline előtti csere!

„Acquired center Mike Comrie and defenseman Chris Campoli from the New York Islanders for center Dean McAmmond and a 2009 first-round draft pick.”



Elsőre érdekes csere másodszorra inkább fura. Comrie aki már játszott a csapatunkban még régen a Stanley Kupa meneteléskor és Campoli aki egy fiatal bekk adhat egy kisebb löketett a csapatunknak. Comrie leigazolását abszolút nem értetem. Kettő évvel ezelőtt Murray év végén nem tudta vele meghosszabbítani a lejáró szerződését így szabadügynökké vált .  Ahonnan a NY Islanders megszerezte magának 2 évre  4millió/éves szerződéssel. Erre két esztendőre rá Murray „elpazarolja” a San José 1st pickjét Comriera. Hihetetlen húzás saját magát égette le. Érkezett még Campoli. A fiatal bekket az Islanders a 7. körben draftolta 2004-ben. Tehetséges védő még hasznára lehet a csapatnak.

Távozott viszont McAmmond. A center jól játszott a szezon első meccsein majd a folyamatos sérülések és forma ingadozások miatt erősen visszaesett a termelése. Mindössze 7 pontig jutott 45 meccsen.

Összegezve én nem láttam értelmét ennek a cserének. Nincs védelme a csapatnak. A San José 1. körös draft jogából egy minőségi védőt kellet volna hozni, nem újabb csatárt meg egy közepes védőt. Ezzel a cserével nem fog sokat változni a csapat.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása