Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.01.03. 14:24 R i c s i

Újra itt!

Nagyon sokáig nem írtam ide, bár a többi embernek is van accountja szóval ők is írhattak volna. Na mindegy gondoltam 11 nap után újra írók ide valamit. Az utóbbi meccseken semmit sem változott a csapat játéka és sikeresen megragadtunk a konferencia 12. helyén. Olyan csapatok ellen szenvedtünk vereséget, akik ellen 1 max 2 éve még simán diadalmaskodtunk. Elég hosszú idegenbeli túrán vannak a srácok, ha jól tudom a most zajló Junior VB miatt nem játszunk otthon egy jó ideig. Apropó junior VB: Az idén első körben draftoltunk Erik Karlsson fantasztikusan játszik a 3. legeredményesebb védője a tornának. 6 pontot ütögetett össze 4 meccs alatt ebből 2 gól lőtt és 4 gólpasszt adott. Szóval csak így tovább hadd meneteljen a svéd csapat. (Személy szerint utálom a hokiban a svédeket). Na de vissza az idegenbeli túrára. Az első meccs a Calgary Flames otthonában volt, itt sem léptünk úgy a jégre, hogy mi vagyunk az esélyesek ennek rendje és módja szerint 6-3-ra lemostak minket a jégről. Másnap mehetünk a Flames nagy vetélytársához a Nuckshoz. A Nucks idén egész jól játszik és az újév előtt meg szerezték maguknak Sundint és LaBarberát is. Itt is kevés esélyünk volt, sőt inkább semmi. Sima 3-0-al lealáztak minket. Ekkor még vissza volt mégegy meccs Northwest divizió csapataival. Az Oilers otthonába látogatunk, itt azért már nagyobb volt az esélyünk, mint az elmúlt meccseken. A "papírforma" be is jött 3-2-es győzelmet aratunk a Edmonton otthonában.

Na kb. ennyi történt amíg nem írtam ide. A csapat gyenge teljesítménye miatt felmerültek esetleges cserék és edzőváltások. Nem akarok nagy nevekkel dobálózni szóval ezt csak mondtam. Valószínűleg nem az edzőváltás lesz a probléma gyökeres megoldása.

Ma találkozik a két nagy rivális (Maple Leafs-Senators) a Battle of Ontarion. Kb. egyenlőek az erőviszonyok idén az elmúlt évekkel ellentétben. Reméljük izgalmas találkozott lát, aki ma hajlandó éjszakázni...

A meccset élőben megtekinthetitek a következő linken:
Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása