Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.12.17. 17:43 R i c s i

Nyeljünk egy nagyot és felejtsünk!

"Colby Armstrong scored twice and the Atlanta Thrashers - owners of one of the worst records in the NHL - thoroughly outplayed the Senators in a 4-1 victory."

hmmm.... Mekkora vereség egy "gyenge" csapatól. Ez már megalázó volt. Gerber hot streakje sem volt hosszabb 1 meccsnél. A támadok ismét semmit nem nyújtottak. Csak összefoglalót láttam, mert hétköznap nagyon problémás meccset nézni, de majd most a karácsonyi hóbelevanc után lesz három meccsünk is amit meg tudok nézni. Maradtunk konferencia 12. helyen és folyamatosan messzebb kerülünk a playoff pozíciótól. Jelen állás szerint 6 ponttal vagyunk lemaradva, amit kétlek, hogy a következő 10 meccs alatt ledolgozunk. Meglátjuk mi sül még ki ebből a 2008-as naptári évből. Szerintem nem sok minden.

Mostanában gondolom láttátok picit-kevesebbet írók ide. Bocsi, de van suli meg minden.... elkezdtem nézni az NFL-t is az is elvesz pici időt, ami elég lenne pont ide írni, de 2009-től megújult erővel többet fogok írni....

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása