Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.12.11. 20:21 R i c s i

Chicagói vereség

"Cristobal Huet stopped 23 shots to earn his first shutout with Chicago and Patrick Kane scored an early goal as the Blackhawks beat the Ottawa Senators 2-0 on Wednesday night."

Eddigi egyik legfájóbb vereség. Gólt sem tudtunk lőni. Martin Gerber hiába mutatott be 28 védést ez kevés volt a pontszerzésre. A támadó játékunk romokban... ha az első sor nem termel, akkor biztos a vereség. A semmittevőkből is kiemelkedő Mike Fisher és Antoine Vermette játéka, ők kiemelkedően nem nyújtanak semmit egész szezonban. Szezon előtt még mindenki a védőkőn és a kapusokon aggódott, hiszen senki sem számított a Sens elől gyengülésére. Heatley-Spezza-Alfredsson ők termelnek becsülettel, de többieknek 10 pontjuk sincs még idén. Szóval nem állunk valami jól és a hétvégén 2 meccset is játszunk....

Összefoglaló:

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása