Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.12.10. 20:03 R i c s i

Chicagói vendégjáték

Ma végre megint meccs! Nem árt a csapatnak ha végre egy jó kis nyugati csapattal játszunk. Chicago elég acélos ebben a szezonban. Nyugaton a 7. helyen állnak. A Kane,  Sharp páros a hátán viszi a chicagói alakulatot. Nem mellékesen Toews is termel rendesen. Legutóbbi meccsükön a Phoenix Coyotes csapatát ütötté ki. Hét gólt ütöttek és csak 1-et kaptak.

Na tekintsünk picit át a saját csapatunkra is:
Sok mellőzés után ma ismét Martin Gerberrel kezdődik a Sens összeállítása. A Svájci kapus nagyon régen kapott már lehetőség és gondolom megpróbálja kihasználni az alkalmat, hogy bizonyítson. Utoljára a Carolina elleni meccsen védett, akkor nem volt rossz, de a csapat kikapott. nehéz dolga lesz ha kiakarja szorítani Auldot.

A meccs érdekessége, hogy Craig Hartsburg 1995-1998 között a Chicago Blackhawksnál volt vezető edző.  Kíváncsian várjuk hogyan fogadják a chicagói nézők az ex-edzőt.
Kicsit böngésztem az archívumban és megkerestem nektek a Hawks-Sens legutóbbi összecsapását. Pár nap híján pontosan 1 éve játszott egymással a két csapat, akkor a Blackhawks nyert a hosszabbításban:

1 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legionarius 2008.12.10. 20:42:00

Azelőtt is egy góllal nyert a Hawks. Ráadásul mi voltunk a jobbak, de persze azt is benéztük kétéve, akár a Columbust, Nashvillet.
süti beállítások módosítása