Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.12.09. 18:36 R i c s i

Bosszantó vereség!

"Weiss scored 4:50 into overtime as the Florida Panthers downed the Ottawa Senators 4-3 at Scotiabank Place."

Ma megint nem mutatott semmit a csapat.... De vajon miért? Pár nappal ezelőtt még fantasztikusan játszottunk és vertük a Pittsburghöt majd eltelt pár nap és egy Florida ellen simán kikapunk borzasztó játékkal. Egyetlen pozítivum maradt a meccsből, hogy 1 pontot azért szereztünk. Ha kibirtunk volna még 10 másodpercet akkor szétlövésben akár 2 is lehetett volna, de ne legyünk ennyire telhetetlenek. Ilyen játékkal az 1 pontnak örüljünk. A csapat legjobbja ismét Alex Auld volt. A 4 kapott gól ellenére bemutattot 36 védést.

Na vége a fekete mezben lévő veretlebnségi szériának.... igaz még így sem tudtak elverni rendes játékidőben. Egyenlőre azért megyünk fölfelé a tabellán pár győzelem s már a playoffot érő helyen lehetünk.

Összefoglaló:

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása