Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.12.07. 19:12 R i c s i

Állat kinzás avagy a pingvinek kivégzése!

Spezza hat trick volt a nap meglepetése... előbb gondoltam Ruutu mesterhármasra, mint Spezzától. Parás volt picit a vége, de mi tehetünk róla, hogy szoros lett. A csapat védekezésben és támadásban is jelesre vizsgázott nálam. Most már irány felfelé.

Egyedüliként Malkin teljesítménye volt kitűnő a Pittsburghi csapatból a többiek elég haloványok voltak. A mi csapatunkból pedig az első sor nagyon elemében volt. Alfie játéka nekem személy szerint nagyon tetszik próbált cikázni a védők között kivette a részét a védekezésben, messze ő volt a legharcosabb a csapatba. Spezza ütött 3 gólt ez mindent elmond. Heatley sem volt rossz, de most Spezza volt a "sztár". Nekem nagyon tetszett a meccs. A hónap Sens meccse volt szerintem.

Folytatódik a fekete mágia?
Vajon az új 3. mez miatt vagyunk ilyen jók? Mióta a fekete mezben játszunk otthon veretlenek vagyunk. Az utóbbi 5 meccsen 4 győzelmet szereztük, ami következő meccseken tovább javítható (Florida,Chicago,Washington, Tampa, Atlanta).

GO SENS GO!

Összefoglaló:

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása