Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.12.01. 17:29 R i c s i

Hülyeség vagy nem?

Felmerült egy kis probléma itt az oldallal kapcsolatban. Nem íróm le a nevét Spezza szerint az Islanders elleni meccsről írt bejegyzés megtéveszti az embereket és felháborító. Hát van egy válaszom neki: Ez egy blog ahol az ember a saját véleményét írja le az eseményekről. Ezért blog és nem weblap.

A tematikus blog kifejezés a wikipédiában:
-A tematikus blog egy adott témára koncentrál, csak abban téve közzé bejegyzéseket. Írói általában otthonosak a témában és saját tapasztalataikat, kutatásaikat osztják meg illetve a témában közzétett más publikációkra reagálnak.

Szóval mondtam, hogy a véleményemet írtam le. A visszajelzések alapján azért sok embernek tetszik a blog. Akinek nem tetszik az valószínűleg nem is olvassa. Szóval akit érdekel az olvassa továbbra is akit nem érdekel az ne. Nem kötelező semmit sem.
Röviden ennyit szeretem volna.
(A kritizáló nevét úgy olvashatod el, ha kijelölöd az üres helyet).
Az ügyről véleményt nyilvánítani a kommentekben..

1 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZuzA 2008.12.01. 18:27:02

szerintem is szopogathatják a bírók.
kurva anyjukat.
süti beállítások módosítása