Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.11.24. 16:48 R i c s i

Találgatások

Az elmúlt napokban több esetleges csere is felmerült a csapattal. Most ezekből szemezgetnék picit és hozzáfűzőm a véleményemet is.

JAY BOUWMEESTER STORY

A floridai alakulatnál nagy centerhiány van Olli Jokinen távozása óta, így szükségük lene egy igazi centerre. Igazából csak egy csere alapjuk van Bouwmeester. A védő is szeretne távozni a Floridából, mi pedig már többször is hangoztattuk, hogy jó lenne megszerezni. Elcserélendő centerünk az van bőven. Murray első számú jelöltje a cserére Vermette lenne. A GM valahogy nem csípi a centert. Egy Vermette valószínűleg kevés lenne a Floridának, hogy odaadják.

SUNDIN STORY

Mint ahogy már írtunk róla a svéd klasszissal Sundinnal is tárgyalt a csapat. Sundin jelenleg Los Angelesben edz és készül a visszatérésre, de még ő sem tudja melyik csapatban. A nyáron felmerült sok csapat: Vancouver, Montreal, Rangers, Leafs. A múlthéten mi is beszálltunk a játékba a megszerzésért. A csapatnak nem tenne rosszat Sundin szerintem, de nem adok túl sok esélyt arra, hogy ide igazoljon. Sundin a meccs/pont átlagát évek óta hozza. A fő probléma, hogy Sundin nem kupát akar nyerni, hanem minél több pénzt leakasztani.

SPEZZA FELÉLEGEZHET

Spezza gyenge teljesítménye láttán több hír is felmerült az ő elcserélésével kapcsolatban. Az elmúlt meccsen végre már azt a formát mutatta, ami elvárnak tőle: gyors volt, jól szórta a passzokat és gólt is lőtt. Meg is lett az eredménye, hiszen 4 gólt lőttünk a Rangersnek. Szóval Spezza most pár meccsre megint megnyugodhat, de ha nem hozza stabilan a formát hamar más csapatban köthet ki.

1 komment

Címkék: spezza sundin vermette bouwmeester


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZuzA 2008.11.24. 17:58:06

Vermette-t azért sajnálnám..
süti beállítások módosítása