Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.11.21. 18:10 R i c s i

Web böngészde!

Na megint elég hírszegény napunk van sajnos. De nem baj már napok óta terveztem, hogy picit bemutatom a magyar és a külföldi honlapokat, ami az NHL-el és a csapattal foglalkozik.

Magyar NHL oldalak:

Colorado Avalanche - 1996 és 2001 bajnok csapatának magyar nyelvű oldala:
Na ez nagyon fasza :) Filip a főszerkesztő és mindig naprakész infókkal látja el az Avalanche fanokat. Van több rovat is többek között a Mile High Corner, ami összefoglalja az NHL elmúlt hetének fontosabb történéseit nagyon érdekes.
http://coloradoavalanche.gportal.hu/

Montreal Canadiens magyar blog:
Ez a másik legjobb a magyarok közül. A főszerkesztő P@lee aki naponta frissíti a blogot új tartalmakkal, így mindig naprakész a Habsról. Habs fanoknak kötelező!
http://montrealcanadiens.blog.hu/

Centerice Online:
Ez a portál is főként az NHL-el foglakozik, ám van pár nemzetközi hoki hír is. Mostanában elég sok írás kerül fel. Nagyon sok érdekes is közülük. Emellett nekik van a világ legjobb hoki fóruma. Személy szerint ezt ajánlom mindenkinek, aki fórumozni akar.
http://www.centerice.hu
fórum: http://www.centerice.hu/forum.php

Sens hírportálok:

OttawaSun:
Na itt találjátok a legfrissebb híreket a csapat körül. Általában én is itt szoktam kutakodni, ha kell valami friss hír. Mindig naprakész és rengeteg interjú kerül fel.
http://www.ottawasun.com/Sports/home.html

OttawaCitizen:
Ez nagyon hasonlít az előző oldalra, de nekem ez annyira nem szimpatikus, mint a előző. De ugyanolyan friss, mint a Sun.
http://www.canada.com/ottawacitizen/news/sports/senators/index.html

Ottawa Senators:
Ez a hivatalos weblap. Ezt annyira nem szeretem, nem elég naprakész. Nagyjából csak a tények kerülnek fel és naponta egyszer frissül max. Viszont itt vannak az összefoglalók és a képek szóval ebből a szempontból nem rossz:
http://senators.nhl.com/

Külföldi Sens Blogok:

Senshobo:
Ezt nagyon szeretem. Mondjuk annyira nem naprakész, de szakértői vélemények vannak fent. Itt össze vannak ollózva hírek a csapat körül és ezt még megspékeli az író egy jó kis véleménynyilvánítással.
http://www.kuklaskorner.com/index.php/sh/

Sens Army:
Erről nem tudok részletes véleményt nyilvánítani csak néha szoktam nézegetni. Így elsőre nem tűnik rossznak.
http://sensarmy.blogspot.com/

Hockey Capital:
Ezt egy James Gordon nevű fiatalember szerkeszti. Ő a OttawaCitizen bloggere. Nagyon stílusosan csinálja pár post rövid, de lényegre törő. Ez is mindig naprakész. Ajánlom ezt is akiket érdekel a csapat.
http://communities.canada.com/ottawacitizen/blogs/hockeycapital/default.aspx


Na nagyjából ennyi lenne a mai írás. Remélem megismertettem veletek sok jó oldalt, amit még fogtok nézni. A magyar oldalakat feltétlenül nézzétek sokat dolgoznak rajta a srácok. Ezek mellet pedig ide is rendszeresen nézzetek be, mert igyekszem a blogot naponta többször frissíteni, főként este. A centerice fórumra meg gyertek fórumozni, mert nagyon jó a társaság és bármi kérdésetek van a kedvenc csapatotokról tuttira megkapjátok rá választ.

 

2 komment

Címkék: filip colorado montreal avalanche canadiens habs p@lee


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

p@lee22 2008.11.23. 00:07:03

Köszi a megtisztelő sorokat!

Filip · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2008.11.23. 18:02:49

én is köszönöm, csak pár napja nem igen jártam felétek, ezért nem írtam :) azt is hozzátenném, hogy nálunk káromkodni is lehet az online közvetítésekben, és van egy - szintén alpári kifejezésektől sem mentes - blogom is... :P
süti beállítások módosítása