Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.11.17. 06:34 R i c s i

Brendan Bell a nagyoknál

"Bryan Murray az Ottawa Senators GM-je bejelentette: Brendan Bell, aki eddig a farmcsapatban kapott lehetőséget a következő meccsre a nagycsapatban fog játszani"

Végre.. ez volt az első reakcióm. Mit árthat egy olyan védő aki az AHL 15 pontot termel. Épp elég rossz a csapat kilehet próbálni új embereket. Bellnek elég kemény dolga lesz. A Konferenciát vezető Rangers ellen kell bizonyítania. Reméljük jól teljesít és többet is láthatjuk a nagycsapatban. Bell mellett Zubov is marad a nagycsapatban, bár lejárt Ruutu eltiltása helyette megsérült Neil. Neilnek a jobb térde sérült és így nem játszhat a Rangers ellen. Liga 28. helyén szerénykedő csapatnak nincs vesztenivalója. Most már igazán kijöhetnénk a hullámvölgyből. Ha nem szedjük össze magunkat nagy pofára esés lesz.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása