Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.11.13. 16:29 R i c s i

Ruutu-t 2 meccsre elmeszelték

"Jarkko Ruutu 2 meccses eltiltást kapott a ligától, a Montreal Canadiens elleni meccsen bemutatott ütküzöésért Lapierrel szemben"

A meccs alatt a bírók ezt csak egy sima könyöklésnek vették és 2 perccel jutalmazták Ruutu-t az esetért. A hit után egyből bunyó alakult ki Ruutunak is sikerült belekeverednie, ő Francis Bouillonnal próbált küzdeni egyet.

A Meccs után összeült a ligavezetőség és 2 meccses eltiltást szabott ki Ruutura. Bármennyire is Sens fan az ember, azért szerintem jogos volt az eltiltás. Ruutu eltiltása miatt felhívtuk a farmcsapatból a nyáron igazol Ryan Shannont. Shannon a Pre-Season meccseken játszott, nem is rosszul. Szóval most van 2 meccse, hogy megmuttassa mit tud. Mostmár illene összeszednie magát a csapatnak. A divizió utolsó helyén szerénykedünk, ráadásul Keleten 10. helyen állunk. Igaz csak 2 pont a lemaradásunk a Playoffot jelentő helytől. A Divízióban pedig 7 pont a lemaradásunk a Bostonhoz képest.

Ruutu hit + fight:

2 komment

Címkék: video fight ruutu


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

p@lee22 2008.11.13. 17:21:01

Ruutut az eset után 10 percnyi játék után kizátrák.

Üdv blog.hu-n!

Ricsi 2008.11.13. 17:42:03

Ezt nem tudtam ;) valahogy akkor megpróbálom.... átírni vagy mi :D
süti beállítások módosítása