Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.07.16. 17:50 R i c s i

Az elmúlt napok történései... hogy is áll most a keret?

A Draft óta megint sok miden történt és én meg megint jó sokára írók ide :)

A szabadügynök piac nyitásakor minden Senators drukker azt várta vajon hova megy Heatley? Bevallom én is mindennap úgy keltem hogy izgatottan kapcsoltam be a gépet hogy na most mivan... Azóta már elmúlt az izgalom, hiszem azóta sem történt semmi. Heatleynek nem felel meg az Oilers ajánlata, de Ottawábn sem akar maradni. A szurkolók már teljesen elvesztették szimpátiájukat Heatley felé. A drukkerek már túl akarnak lenni az egészen. Heatley nem nyilatkozik és nem áll szóba senkivel. Egyenlőre várni kell.



Na de mi is történt még a piacon. Amíg a liga majdnem összes csapata aktív volt a piacon, mi Heatley válaszára várva semmit nem tudtunk húzni. Késő este robbant a hír: Neil aláírt 2 millió dollárét. Hihetetlen. Ő lesz a alulfizetettebb bunyós az egész ligában. Nagyon rossz húzásnak tartom. Hasonló kaliberű verőembereket hozhatunk volna fele ennyi pénzért (Orr, Laperriere). Azért örömteli hírt is közölhetek itt. 2 napra rá ismét a semmiből jött a hír: Kovalev aláírt hozzánk két évre átlag 5 milliós keresettel. A veterán csatár nem tudott megegyezni a Montreallal így tovább állt. Kovalev a liga talán legvajkezűbb játékosa. Idős kora ellenére is ha formában van bőségesen megéri az 5 milliót. Hatalmas szerep vár rá jövőre Heatley döntésétől függetlenül. Ha Heatley marad, akkor a fő feladata Alfredsson tehermentesítése lesz és hogy minél jobban segítse a 2. sort a gólszerzéseben. Ha Heatley megy, akkor első soros szélsőként kellene helyzetesíteni a tavalyi vb gólkirályát.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása