Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.06.27. 03:02 R i c s i

Jared Cowen a választott!!

"The Senators selected huge defenceman Jared Cowen with the ninth pick."

Név: Jared Cowen
SzületettJanuary 25, 1991 Saskatoon, Canada
Magasság: 195 cm
Súly: 101 kg

Rendkívül tehetséges védő. Hedman után talán a 2. legjobb védő volt a drafton. A tavalyi szezonban volt egy elég súlyos térdsérülése ezért csúszhatott ki a top 5-ből. Én személy szerint nem számítottam rá, hiszen az elmúlt években mindig védőt húztunk az első körben és gondoltam most már ennyi védő után csatár jön. A draft rendkívül izgalmasan zajlott. Előzetesen Murray arra játszott, hogy ha minden jól sikerül, akkor Nazem Kadrit választjuk a 9. helyen. A Burke által irányított Leafs miután lecsúsztak Brayden Schennről kihúzták előlünk Kadrit. Ezelőtt lehetett hallani egy érdekes beszélgetés a Maple Leafs és a Sens GM között, ahol arról kérdezte Burke Murray-t, hogy Kadrit akarják-e húzni. Murray mondta igen. Burke rávágta, hogy ők most kihúzzák Kadrit, de ha Murrayt érdekli Kadri akkor megegyezhetnek, ekkor Murray finoman elküldte Burke-t a francba. Így amikor a Sens küldöttség a színpadra lépett 3 nagyobb néven gondolkodott. Bent volt a tehetséges finn csatár Paajarvi, az orosz védő Kulikov és Cowen. Mint tudjuk Cowen lett végül a válaszott. akivel tovább bővül az így sem gyengi Sens prospect védő sor.

1 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judfin 2009.07.01. 14:30:55

Burke a legunszimpatikusabb GM az egész ligában.Haldoklik a legdrágább frenchise a keze alatt, mások levedlett játékosaiból akar sikereket elérni,miközben mindenkit kritizál és rengeteg energiát öl bele a többi GM heccelésébe.Szép volt Murray riposztja.Amikor kimondták,hogy Kulikov edmonton, rögtön beugrott,hogy Heatley új csapata lesz. Ma reggel bejelentették a Trédet Danny ügyében,majd rögtön blokkolták is.Én azt gondolom,hogy többet fog ártani ha marad,mint ha menne,pedig nagyon felnéztem rá.Ha így folytatja,olyan lesz mint Hossa.Sajnálom,hogy így alakult a viszonya a "babaarcú gyilkossal".
süti beállítások módosítása