Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.02.27. 21:49 R i c s i

Gerber nem kell senkinek!

„The Senators goaltender cleared re-entry waivers today, which means he'll likely spend the rest of the season in Binghamton.”

Ismét nem húzta be senki Martin Gerbert a waiver listáról. Márcsak 850 ezret számítana bele a fizetési sapkában, de mégsem húzta be egy kapus gondokkal küzdő csapat sem (Calgary, Hurricanes, Islanders, Jackets).


Gerber még kezdő kapusnak számított év elején. Majd hamarosan kiszorította a kapuból Alex Auld. Pár meccsen még kapott lehetőséget ám ott sem alkotott maradandót. A csapat sorra vesztette el a meccseket és gondolt egyet a vezetőség és felhozta Brian Elliottot. Ezzel a svájci sorsa végképp megpecsételődött, maradt az AHL. A Binghamton Senatorsban kapott újra lehetőséget a bizonyításra, ahol jól helyt áll.

A Legfrissebb hír: Gerbert újra felhívták Ottawába a csapathoz. Hogy ez egy újabb próbálkozás a elpasszolásához vagy pedig Auld nem fog felépülni az influenzás megbetegedéséből az hamarosan kiderül.

Egy valami biztos szombaton a Maple Leafs ellen Elliott fog kezdeni.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása