Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.02.25. 19:02 R i c s i

A kemény fiú távozni készül?

BREAKING NEWS: Chris Neil azt nyilatkozta:"Mindenképp szeretnék Ottawában maradni. Ottawáé a szívem"

A deadline előtti egyik legkeresettebb ottawai játékos  Chris Neil a verőlegény állítólag távozni fog.

Neil idén talán élete egyik legjobb szezonját futja. Rendkívül hasznosan játszik és rengeteget bunyózik. A 127 megszerzett büntetőperce magáért beszél. Jelenleg sérüléssel bajlódik, de ettől függetlenül keresett játékos a piacon.


Több érdeklődő is bejelentkezett Neilért. A legnagyobb érdeklődést a Anaheim (Ducks) mutatta. Egyelőre konkrét ajánlat még nem érkezett a szezon végén szabadügynöké váló játékosért. Murray (GM) egy interjújában ezt mondta: „Chris (Neil) lehetséges, hogy utolsó meccsét játszotta Sens mezben. A sérüléséből csak deadline után épül fel és lehetséges, hogy nem Ottawába tér vissza” Murray folyamatosan tárgyal. Én személy szerint reménykedem, hogy sikerül szerződést hosszabbítani Neilel, rendkívül szimpatikus játékos.

Chris Neil fight:

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása