Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.02.24. 16:53 R i c s i

Campoli marad?!

Nagyon úgy néz ki hogy a találgatások ellenére Chris Campoli nem lesz tovább cserélve deadlinekor. Ezt nem más bizonyítja, mint hogy Bryan Murray (General Manager) egy interjújában nagyon elismerően nyilatkozott a fiatal bekkről.
Az említett videó:


Azonban ha Campoli marad akkor a védelemből más biztosan távozni fog hiszen rengeteg védő játékosunk van. Jelenleg a csapat védői: Phillips, Volchenkov,Smith,Kuba,Picard,Lee,Bell,Campoli, Schubert. Ennyien tolongnak a 6 hely egyikére. A Phillips,Volchenkov,Smith,Kuba négyesnek biztos helye van a kezdőben és valószínűleg Campoli sem azért érkezett, hogy a lelátóról nézze a meccseket vagy az AHL-ben szerepeljen. Bell sorsa Kubától függ. Amennyiben marad a Cseh hátvéd akkor Bellnek mennie kell. Viszont ha megy Kuba, akkor valószínűleg kap egy új szerződést a klubtól. Schubert helyzete ennél azért egyértelműbb. A német védő/támadó mindenképp szeretne távozni a kanadai fővárosból, hiszen szinte alig játszik. Több csapat is érdeklődött iránta, de főként a Columbus vinné. Lee és Picard duó helyzete bizonytalan. Nagyobb esélyt látok arra hogy maradnak, de Murray könnyedén felhasználhatja őket egy üzletnél.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása