Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.01.18. 15:16 R i c s i

Újjászületés

Újjászületés, vagy valami ilyesmi :)

Canadiens – Senators 5-4 SO

2 okból is írtam ezt az újjászületés szót. Az első az hogy újra írtam ide. Nem tudom nem volt sok kedvem írni a csapat is fos volt. Ez az én hibám az tény. A második ami miatt az újjászületés van az a csapat elmúlt 3 meccsen való szereplése. Az említett 3 meccsen a csapat a megszerezhető 6 pontból  5-t behúzott. Mióta Elliot áll a kapuban a csapat új lendületet kapott.

Tegnap/Ma (kinek mi) fogadtuk hazai környezetben a Montrealt. A Canadiens az utóbbi meccseken nincs rossz formában a kötelező meccseket meg tudták nyerni. Viszont rengeteg sérültjük van. A legnagyobb hiányzók talán Price, Koivu és Tanguay.  Nálunk viszont csak 1 sérült volt Bass, de már tudjuk hogy a vállát megműtik és idén már nem játszhat.

Na és akkor a meccs. Nem emlékszek mindenre pontosan szóval rövid leszek.  Hosszabításban dőlt csak el a találkozó a rendes játékidő rendkivül izgalmasra sikeredett. Mindkét csapat a támadásra helyzete a hangsúlyt. A rendes játékidőben Kelly, Heatley (2), Fisher tudott betalálni Ottawai részről, míg  a Montrealból  Kovalev, A. Kostitsyn, D’Agostini és Kostopulos volt eredményes. Az 5 perces ráadás sem hozott nagy változást, a csapatok ott sem bírtak egymással. A szétlövésben végül a vendégcsapat diadalmaskodott.

A Meccs statisztikái
NHL.com-os összefoglaló
TSN-es összefoglaló

Ezentúl megpróbálok sok kis rövid bejegyzést írni, hátha úgy kevesebb meló van vele és tartalmasabb, frissebb lesz a blog.

 

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása