Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.12.04. 06:38 R i c s i

Parádés győzelem!

"Dany Heatley and the Ottawa Senators got off to a quick start and made sure the Atlanta Thrashers didn't have a chance at another electric comeback."

Ahelyett hogy örülnék a csapat győzelmének én most ezt nem értem. Egyszer fantasztikusan játszunk máskor meg közünk nincs a meccshez.  Ma sokan oda tették magukat nyertünk is. De a Trashers azért nálunk gyengébb csapat. Érdekes, hogy az Islanders is nálunk gyengébb mégis elvertek 3 alkalommal. Szombat este Pittsburgh, uhh kíváncsi leszek.

Meccs: Heatley nagy formában volt a meccsen lőtt egy gyors gólt a meccs elején majd a kiszolgálásban is jeleskedett. A Trashersnek esélye nem volt pontot menteni. Donovan csodálatos gólt lőtt. Auld is jól védett 1 kapott góllal megúszta a meccset.

Ez volt címszavakban a meccs. Sajnos nem láttam csak összefoglalót mert így hétköznap nincs időm megnézni, de rohadt jól játszottunk mindenhol ezt olvastam. Szóval a formát át kéne menteni szombatra és odacsapni a Pingvineknek, ahogy az utolsó nap Stockholmban.

Összefoglaló:

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása