Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.11.30. 05:00 R i c s i

Bírók vs. Senators 4-2

Hmm... Nehéz elkezdeni káromkodás nélkül. Megint pontokat vesztettünk az Islanders ellen. Kivételesen nem szabad szidni a csapatot, hiszen ha a bírók azonos feltételeket biztosítanak, mint két csapatnak akkor nem kérdés, hogy melyik csapaté a 2 pont. De sajnos nem voltak azonosak a feltételek. A Bírók ész nélkül szórták ki az embereinket.

Az első harmad még jól kezdődött Spezza lőtt egy kapuvasat majd Heatley betalált. Aztán a semmiből talált egy gólt az Islanders. Innentől kezdve senki és semmi nem volt velünk. Lőttünk még 2 kapuvasat, de a kapuba nem sikerült betalálni. A második harmadban viszont már a bírók eszetlenül fújtak a hazai csapatnak, sorba küldték a ki a jó támadóinkat. Nem tudtunk mit tenni csak védekezni kaptunk is 1et. A utolsó harmadban sem játszottunk túl sokat azonos létszámban. Megint kaptunk egyet. Most már a bírók picit visszavettek ennek meg is lett az eredménye egy csodálatos támadás után Alfredsson lőtt gólt. A végén még üres kapuval megpróbáltunk egyenlíteni, de nem sikerült az Islanders gólt lőtt. A vége 4-2-es hazai siker.

Aki kételkedik abban, hogy a bírók ennyire fújtak volna, annak ajánlom a meccs teljes megtekintését. Mekkora különbség van a 2 csapat között azonos feltételek között.

*A káromkodást sikerült kiszűrni a postból, de akit érdekel a live reakció az nézze meg a fórumon lévő hsz.-ket a meccs alatt*

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása