Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.11.21. 20:40 legionarius

De ki lesz a kapitány?

A kérdés nem újkeletű, bár mindez idáig megválaszolatlan. Az átlag szurkoló rávágja...ki lenne? Alfie. Igen ám, viszont Alfie elérte teljesítménye csúcsát. Elmondása szerint a nagydöntőben a kupa megnyerése után két év levezetéssel visszavonulását tervezte, ergo az idei szezon után letette volna a "lantot". Az események azonban nem így alakultak. Stanley nem lett így meghajtotta fejét a klubb és a szurkolók kérése előtt....maradjon még.

Vegyük azonban gorcső alá kik voltak és vannak számbavéve lehetséges utódjául. Redden, Phillips, Fisher, Spezza, Heatley sorrendet állítanám fel az esélyesek között, és gyanítom nem tévedek nagyot.

Redden: elment és máshol kergeti a pakkot.

Phillips: mellette eddig a Sensben hűségesen lehúzott évek és a megbízhatóság szólt. Ez a nagydöntő óta egyre inkább inog.

Fisher: imádja a közönség, és nagy two way csatár reménységnek indult. 2005-06-ban a csapat trófeára jelölte Mike-ot. Azóta - még a 2006-07-es menetelést is figyelembe véve - az A-t is elvétve kapja meg.

Spezza: előbbiek ismeretében egyértelműen őt akarták a jövő kapitányának. De hiába a jó kommunikációs készség a nyílvánossággal ha saját sorát sem tudja irányítani a jégen, nemhogy egy csapatot.

Heatley: lám-lám a kakukktojás. Nálam és ahogy észreveszem a vezetőségnél is ő lépett elő a háttérből. Régebben mindenki azt mondta: Dany, lődd a gólokat a többivel ne törődj. Mostanság már A-t visel a mellén, lövi a gólokat gyenge sora ellenére, ütközik keményen, nyilatkozik, könyvet ad ki történetével...egyszóval számomra az utód nem kérdéses.

Szólj hozzá!

Címkék: phillips spezza fisher heatley redden


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása