Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.11.16. 19:07 R i c s i

Játékosok értékelése az idei szezonban

Gondoltam osztályozom a játékosokat az eddig mutatott teljesítményük alapján. Valakihez fogok fűzni kommentárt is. Az osztályzás 0-10-ig fog terjedni értelem szerűen 0 a legkisebb és 10 a legnagyobb:

Kapusok:
Martin Gerber: 6 pont. A svájci kapus kezdő kapusként vágott neki a szezonnak ám 6 meccs után sikerült kijátszania magát a kezdőből.
Alex Auld: 8,5 pont. A frissen igazolt kapus Gerber tartalékjának jött, de mióta első számú kapus lett kiegyensúlyozottan véd.
Hátvédek:
Anton Volchenkov: 8 pont. Az orosz bekk már nagyon régóta a legjobb védő a csapatban. Konstans jó teljesítményével az első számű védők közé tartozik.
Jason Smith: 7 pont. A 35 éves védő nagyon keményen dolgozik hátul, hogy megszilárdítsa a védelmet.
Luke Richardson: 4 pont. A veterán védő idén 2 meccsen lépett pályára és mind a kettő meccsen borzasztóan rossz volt. Azóta ki is van hagyva a keretből.
Alexandre Picard: 7 pont. Az előszezonban még nem hozta a várt teljesítményt majd az alapszakaszra belelendült lőtt is pár gólt, ám az elmúlt meccseken ismét szürkült a teljesítménye.
Chris Phillips: 6,5 pont. Phillips sem azt a teljesítményt nyújtja, amit elvárnak tőle idén. Az elmúlt meccseken hibát hibára halmoz.
Filip Kuba: 9,5 pont. Az hiszem, ki lehet mondani a cseh a csapat legjobbja. Védőként csatárokat megszégyenítő módon 15 assistot szórt. A védelemben pedig szinte tökéletesen végzi a dolgát.
Brian Lee: 7,5 pont. A fiatal védő még a nagy csapatban kezdte a szezont ám az utóbbi meccsekre visszakerült a farmcsapathoz. Amíg a nagy csapatban játszott panasz nem lehetett a teljesítményére. Kényszerűségből kellet a farmcsapatba mennie.
Cristoph Schubert: 7 pont. A német védő a szezont még csatárként kezdte, ám ott annyira nem vált be, ezért visszakerült a  jól megszokott helyére a védelembe.
Támadók:
Jesse Winchester: 6,5 pont. A fiatal szélső óriási reményekkel vágott neki a szezonnak, hiszen a nagy duóval (Spezza, Heatley) játszhatott egy sorban. Az első sorban nem igazán vált be és azóta sem nyújt kiemelkedő teljesítményt.
Antoine Vermette: 5 pont. Nagyon gyenge szezonja van eddig Vermettenek. Tavaly a csapata egyik legjobbja volt. Idénre kapott egy vaskos szerződést azóta nem mutat semmit. Az elcserélése is felmerült már.
Jason Spezza: 7,5 pont. A center az idei szezonban sem nyújtja a tőle elvártakat. Rengeteg meccsen, csak bóklászik a kapu előtt, de semmi hasznosat nem nyújt. Ám van néhány meccse, amikor kiemelkedően a meccs legjobbja, sajnos ebből van kevesebb. Az ő neve is felmerült egy esetleges tradehez.
Ryan Shannon: 7 pont. Igazából nem is nagyon lehet osztályozni. Egy meccset játszott idén a csapatban. Azon az egy meccsen pedig agyrázkódást szenvedett. Azóta is lábadozik.
Jarkko Ruutu: 8,5 pont. A finn "keménylegény" nagyon jó teljesítményt nyújt. Azt a szintet tudja hozni, amit elvárnak tőle. A Habs elleni meccsen egy csúnya könyökösért összeszedett egy 2 meccses eltiltást, ami most járt le.
Chris Neil: 8 pont. A keménykötésű srác sem nyújt rossz teljesítményt. Hozza a bunyóit és összeszed pár pontot. Sajnos az Islanders ellen megsérült. A sérülés komolyságáról még nincs hír.
Dean McAmmond: 7 pont. Hát nem sokat lehet írni róla. Mondjuk azt, hogy csöndben végzi a dolgát.
Chris Kelly: 6,5 pont. A fiatal centertől is sokkal többet vártak a szezon előtt. Kulcsembernek várták ehelyett elég szürkén játszik.
Dany Heatley: 9 pont. A kanadai szélsőre sem lehet különösebb panasz. Ha a csapat rosszul játszik akkor is hozza a meccs/gól átlagot.
Nick Foligno: 8 pont. Foligno is parádésan kezdte a szezont, ám az utóbbi meccseken ő is "leeresztett".
Mike Fisher: 5 pont. Az idei év nagy csalódása. A center nagyokat küzd csapatában ám valahogy semmi sem jön össze neki. Az ő neve is felmerült egy esetleges csere kapcsán.
Shean Donovan: 8,5 pont. Azt hiszem a csapat legharcosabb játékosa. Minden korongra elindul és törekedik a gólszerzésre. Ruutuval tökéletesen megértik egymást.
Daniel Alfredsson: 8 pont. A kapitány a tőle elvárt formát hozza. A szezon elején sérüléssel küszködött, amiből hamar felépült azóta jól játszik.

Remélem elégedett vagytok a pontszámokkal. Én így éreztem a csapatot. Ha bármi kifogásolni van, akkor írjatok commentet.

1 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2008.11.17. 14:44:07

Szerintem túl jószívűen osztályoztál. 1-10-es skálán gyakorlatilag 5-ös a legalacsonyabb (kivéve L. Richardson) az elvileg tök jó is lenne, de közben meg elég komoly kritikákkal illetted az 5-ösöket, kaphattak volna alacsonyabbakat szvsz. Meg így az átlag 6,89-es, ami szintén elég magasnak mondható, pláne, ahhoz képest, hogy az előző írásodban milyen kiábrándultan fogalmaztál. :) Mondjuk tisztában vagyok vele, hogy milyen hangulat-változásokkal mehetsz keresztül egy szezon közben, ill. hogy nem szakíró, hanem sokkal inkább rajongó vagy; szóval egyáltalán nem kritizálni akarok, csupán én - innen, a hegyek közül :D - így látom. ;)
süti beállítások módosítása