Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.09.19. 15:07 R i c s i

Háromból – Három (vereség)!

„This is becoming an unfortunate trend, but here's to hoping it comes to an end with the pre-season. Three games, three losses, three goals-for.”



Hát igen eddig nem úgy alakul az előszezon ahogy szerettük volna. Sok fiatalt próbáltunk az elmúlt 3 meccsen és minden meccsen jól helytálltunk.

Kezdésként Halifaxba utaztunk, hogy a Florida Panthersel csapjunk össze.  Megszereztük a vezetést is Alexander Picard által, ám később a floridai alakulat szépen lassan letaszította a sztárokat nélkülöző Szenátorokat (Spezza, Alfredsson, Kovalev). A vége 3-1-es vereség lett. Pascal LeClaire először védett új csapatában és átlagos teljesítményt nyújtott (14/16). Az utolsó harmadra beállt az idén Draftol Robin Lehner is. A svéd tehetség továbbra is fantasztikusan véd. (10/10).

Másnap rendezték a visszavágót. Ezúttal Ottawában hazai pályán mutatkozott be a csapat. Nem az elképzelések szerint történtek a dolgok. Jordan Leopold 7. percben emberelőnyből szerezte meg a vezetést a párducoknak. Ezután jött Chris Phillips aki szintén emberelőnyös találatot szerzett és ezzel kiegyenlítette a mérkőzést. A 2. harmad közepén viszont jött Dmitri Kulikov aki beállította a végeredményt. Volt még 1 Spezza gól amit nem adtak meg a bírók, mert nem volt videó bíró. Vége 2-1 a párducoknak. A kapus páros Brian Elliott és Mike Brodeur volt.

A tegnapi meccset a nyáron átalakult Habs ellen játszottuk. Gionta, Travis Moen, Hal Gill és Paul Mara is az első meccsét játszotta a Canadiens színeiben. Nálunk hiányzott Kovalev, Fisher, Cheecho és Foligno is a csatársorból. Ennek ellenére mi szereztük meg a vezetést. Milan Michalek az első gólját szerezte új csapata színeiben. A Canadiens a 2. harmad közepén Maxwell révén ledolgozta a hátrányát, majd a 3. harmadban meg is nyerte a meccset Gionta góljával. A vége 2-1 a Canadiensnek.
LeClaire (16/17) míg Lehner (12/11).

Három meccset el is buktunk, de ha azt nézzük tényleg hogy 1 góllal buktunk el kettőt, amelyikből ha Spezza szabályos gólját megadják akkor már nem is vereség. Ma este mi fogadjuk a Habsot és talán reménykedhetünk, hogy ez a szerencsétlenség széria megszűnik  és újra győzni látjuk a csapatot

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása