Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.09.13. 12:14 R i c s i

Dany Heatley: ELADVA!!!

„The Ottawa Senators have traded Dany Heatley  to the San José Sharks for wingers Jonathan Cheechoo, Milan Michalek, and the second-round draft choice in the 2010 NHL entry draft”



Végre ez is lezárult. Heatley alig hogy elkezdte a edzőtáborban az erőnléti felméréseket már is tovább állt. Érkezett érte 2 kicsit túlfizetett, de talán mégis hasznos játékos. Murray véleménye az érkezőkről:
„ Milan egy kivételes tehetség, akinek jó társak mellet tud az első sorban játszani. Jonathan egy igazi küzdő. Hajt a korongokért és harcol a csapatért. Ha összeszedi magát ő is képes 25 gólra egy szezonban. A legjobb 6 csatár között a helye.”

Érdekes módon elég későn zárult le az üzlet. Heatley hihetetlen nyáron van túl. Tegnap nyilatkozatában elmondta, hogy szeretné megköszönni a csapatnak és a szurkolóknak hogy kiálltak mellette (ha-ha-ha). „  Alig várom már hogy Joe Thorthonnal és Patrick Marleauval játsszak együtt”.

Murray interjú:



Heatley interjú:



1 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stero · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2009.09.14. 19:27:05

heatley eladva - képcsere a fejlécen on :)
süti beállítások módosítása