Twitter - Friss hírek

Schedule

2009.08.26. 20:25 R i c s i

Clouston sajtótájékozatót tartott


A vezetőedző kora este sajtótájékozatót tartott ahol Heatley volt a téma. Az edző elismerte hogy csökkentette Heatley jégidejét, de mindezt azért tette hogy ezzel is növelje Heatley hatékonyságát:

„ Nagyon nagy kavarodás lett ebből az egész ügyből.  A jégideje lehetséges, hogy csökkent, de az elgondolásom szerint ezzel Heatleynek jót akartam tenni. Az ideje csökkent, de a szerepe nem változott Február óta.”

Clouston ezen kívül elmondta még, hogy meglepte Heatley reakciója és a csere kérése. Nem szeretné ha elvesztené a csapat és szüksége lenne rá a következő szezonra.

„Ha nem lesz elcserélve szívesen látjuk az edzőtáborba. Kemény munka vár rá a felkészülés alatt csakúgy, mint a többiekre. Heatley korrekt volt velem, amikor beszéltünk.”

Clouston nem volt hajlandó beszélni arról, hogy Heatley továbbra is viselheti-e az „A” betűt a mezén. Lassan kezd lezárodni ez az egész történet. Véleményem szerint most már Murray nem fogja elcserélni Heatleyt. Ha nagyon elakarna még ezután is menni a szélső, akkor Deadlinekor jó áron tovább lehet passzolni.

A sajtótájékkoztatót is meghallgathatjátok:

   

További beszédtéma még a csapatkörül, hogy Jeff Glass farmcsapatunk kapusa napokon belül a KHL-be igazol. Az eligazolása elég valószínűnek tűnik, hiszen a napokban igazoltuk le Chris Holtot, szintén kapus posztra. Rajta kívül még Andy Chiodo is bevetésre vár a B-Sensbe.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása