Twitter - Friss hírek

Schedule

2008.11.16. 03:41 R i c s i

Ismét beégtünk!

"Szombat hajnalban játszott találkozon a New York Islanders 3-2-es arányban legyőzte az Ottawa Senators csapatát"

Egy szóval le lehet írni a csapatot: Szánalmas. A liga talán leggyengébb csapatától 3 nap alatt kétszer kikapni. Negyedik vereség zsinórban. A csapat az első kétharmadban ismét aludt, a harmadik harmadra hiába ébredtünk fel 3-0-ról már nem volt visszaút.
A csapat értékelése:
- A csatárok ismét a pihenést választották.
- Zubov élete második meccsén, talán a csapat legjobbja volt.
- Nick Foligno kezdi visszanyerni az év eleji formáját és egyre jobban játszik.
- A védelem sem volt mindig a helyzet magaslatán, de ez még beleférne ha a csatárok is tennének valamit a győzelemért.

Az Islanders kapusa Macdonald nem olyan jó képességű kapus, mi nekünk mégis sikerült 1st Start csinálni belőle. Az Islanders az ellenünk szerzett 2 győzelmével jól megszedte magát ponttal. Egyre lejjebb csúszunk a tabellán. Talán egy Trade segítene? Erről hamarosan lesz egy bejegyzés a blogon.

1 komment

Címkék: islanders zubov foligno macdonald


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2008.11.16. 18:24:20

Azért annyira szerintem nem kell parázni, erős a Sens, csak mintha nem igen sikerült volna egy hullámhosszra kerülnie a csapatnak (még); ez meg szvsz az edző hibája, neki kellene ráncba szedni a játékosokat, és pl motiválnia a szürkébb embereket... ha ez hosszú távon nem sikerül, akkor sztem inkább őt kéne kirúgni, mint komoly cseréket húzni, bár utóbbi is jó megoldás lehet esetleg. De szerintem be fogtok előbb-utóbb indulni, és harcban lesztek a PO-ért. hajrá! :P de azért Go Habs NE-ben. :D
süti beállítások módosítása